Bomen planten of verplanten

Een mooie, gezonde boom is een sieraad voor elke tuin. Bij de opleiding voor ‘European Treeworker’ hebben wij de kennis en ervaring opgedaan om (niet al te grote) bomen te planten en te verplanten. Met een goede verzorging kan de boom vervolgens tot groei en bloei komen.

Bomen kappen, stobben frezen

Soms blijkt na een inspectie dat een boom erg ziek is. Of een grote boom staat te dicht bij uw pand en brengt schade aan. Of een boom bezorgt ernstige overlast. Dan kunt u besluiten die boom te laten kappen. BOOMLOPER heeft de juiste gereedschappen en machines om bomen veilig te kappen, zelfs op moeilijke plaatsen. Desgewenst verwijderen wij ook de wortelstronk.

Boomverzorging en onderhoud

Veel bomen hebben baat bij snoeien. Zo nodig klimmen wij daarvoor in grote bomen met veilig klimtuig. Het snoei-afval wordt netjes afgevoerd. Voor de boomverzorging gaat BOOMLOPER milieuvriendelijk te werk. De bodem (heel belangrijk) wordt biologisch bemest en schade door warmte en droogte, zoals schorsbrand, voorkomen we door de waterhuishouding te reguleren. Daarvoor boren we diepe gaten in de grond en vullen die met water. Ook verkoelen we de stam met een nat juten jasje. Tot slot bevrijden we bomen van parasieten met biologische middelen.

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen?

Wij werken voor particulieren en bedrijven in Brabant en omgeving, bv. in en rondom Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Gorinchem en Dordrecht.

BOOMLOPER - Bomen zagen
BOOMLOPER - Boomonderhoud
BOOMLOPER - Boomverzorging, tuinaanleg, tuinonderhoud, houten meubels