Tuinontwerp

BOOMLOPER heeft al 20 jaar ervaring in tuinaanleg, of het nu om grote of kleine tuinen gaat. De aanleg van een compleet nieuwe tuin, met alles wat daarbij hoort, begint bij het ontwerp. Voor kleine tuinen verzorgen wij het tuinontwerp zelf in goed overleg met de klant. Voor grote tuinen werken we samen met een tuinarchitect voor het ontwerp en voeren wij dat later uit.

Uw tuin een feest voor het oog

Wij richten ons op een ‘levende tuin’, die met vitale bomen en bloeiende planten het hele jaar door een feest voor het oog is. Het beplantingsplan staat daarin centraal. Sierbestrating, zoals tuinpaden en terras, en eventueel een vijver worden mooi gecombineerd met het groen. Ook een erfafscheiding maken wij liefst zo ‘groen’ mogelijk: een fraaie heg of een schutting van mooi hardhout, bewerkt met een goede coating, zodat de schutting ook mooi blijft. In zo’n ‘levende tuin’ kunt u tot rust komen en geniet u continu van de harmonie en schoonheid van de natuur.

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen?

Wij werken voor particulieren en bedrijven in Brabant en omgeving, bv. in en rondom Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Gorinchem en Dordrecht.

BOOMLOPER - Tuinaanleg
BOOMLOPER - Tuinaanleg
BOOMLOPER - Hovenier met passie voor tuinen